За нас

За ВЕА-СЕНС

ВЕА-СЕНС ЕООД е новосъздадена българска търговска фирма, работеща в областта на индустриалната автоматизация. Като официален представител на високотехнологичната японска компания KEYENCE – нашата единствена цел е да доставим на Българските производители техника за индустриална автоматизация на световно ниво. Продуктите на Keyence са базирани на иновативни технологии, най-съвременните разработки и предоставят уникални решения, непосилни за повечето марки на пазара.

Термини като „Първи в света“, „Най-бърз в света“, „Най-добър в класа“ са напълно стандартни за продуктите с марката KEYENCE.

За KEYENCE

Като водещ доставчик на сензори, измервателни системи, лазерни маркери, микроскопи и системи за машинно зрение в световен мащаб, KEYENCE е лидер в областта на индустриалната автоматизация. Основна цел на компанията е да развива иновативни и надеждни продукти, които да отговарят на нуждите на крайните клиенти във всяка производствена индустрия.

В допълнение към продуктите от световна класа, KEYENCE предлага широка гама от услуги, които допълнително подпомагат потребителите да решат трудни приложения и да отговорят на техническите въпроси.

Компанията също така предлага максимално бърза доставка, така че клиентите да могат да подобрят производствените си процеси възможно най-бързо.

KEYENCE е посветена на добавянето на стойност към клиентите си, като комбинира изключителна технология с несравнима подкрепа.